Myldretid

Menu

NyhederNyhedsarkiv2009

Transport 2009 i Herning er aflyst

Af Thomas de Laine

Scania OmniLink
Transportmessen i Herning har tidligere rummet interessante nyheder, også indenfor rutebusser. For 10 år siden dannede messen ramme om Scania-DABs introduktion af laventrébussen OmniLink. Her er et eksemplar af den senere så kendte race. Foto: Thomas de Laine.

Fra slutningen af 1980'erne har der hvert andet år været afholdt transportmesse i Messecenter Herning. Siden 1993 er det foregået i ulige år, og der skulle således have været afholdt messe i foråret 2009.

Finanskrisen og den deraf følgende afmatning i transportbranchen har imidlertid betydet, at en del udstillere, øjensynligt især fra lastbilbranchen, har ønsket at udskyde messen i et år. Derfor afholdes messen i stedet i dagene 21. til 24. april 2010.

Det er sket en enkelt gang tidligere, at transportmessen er blevet flyttet et år, nemlig fra 1992 til 1993. Messen blev første gang afholdt i 1988, og i dag arrangeres messen i et samarbejde mellem Messecenter Herning, Dansk Transport og Logistik, Danske Busvognmænd, De Danske Bilimportører, Dansk Automobil Forhandlerforening og Foreningen af Vognimportører i Danmark.

Kilde: Pressemeddelelse fra Messecenter Herning 26.11.08