Myldretid.dk (til forsiden)  
  Forside   Nyheder   Baggrund & historie   Billeder   Garagefakta   Busbasen   Vognlister
  Opdateringer   Om Myldretid.dk   Kontakt

  Du er her: Forside > Om Myldretid.dk

Om Myldretid.dk

Myldretid er en privat, uafhængig hjemmeside med nyheder og fakta om busser og bustrafik i Danmark samt tilgrænsende emner såsom bytrafik, sporvogne, metro og jernbaner. Målgruppen er personer med faglig eller privat interesse for disse emner. Hjemmesiden har ikke tilknytning til noget trafik- eller busselskab eller nogen forening og opdateres løbende som et ukommercielt fritidsprojekt.

Hjemmesiden er åbnet 25. januar 1999. Siden 3. juli 2000 har siden haft navnet og webadressen Myldretid.dk. Før da lå siden placeret hos det nu lukkede Netby og havde navnet "de L@ines bussider".

Billede af Thomas de Laine Redaktør: Thomas de Laine

Jeg er redaktør på Myldretid og hedder Thomas de Laine. Jeg er 37 år, bor i Vanløse og er i det daglige projektleder i Vejdirektoratets Trafikcenter, hvor jeg bl.a. arbejder med trafikinformationstjenester. Desuden er jeg kandidat i forvaltning (cand.scient.adm.) fra Roskilde Universitet, hvor jeg skrev speciale om udlicitering og partnerskaber i busdrift.

Det er min egen interesse for den kollektive trafik, der er motivationen for at lave Myldretid, og som i sidste ende er årsagen til, at jeg har en stor del af min viden om emnet. Jeg er derfor også medlem af flere foreninger på området, bl.a. Foreningen Busfronten, hvor jeg er aktiv i bestyrelsen, Sporvejshistorisk Selskab og Dansk Jernbane-Klub, ligesom jeg forsøger at bevare ældre busser gennem Busbevarelsesgruppen Danmark.

Øvrige bidragsydere er gæsteskribenter, gæstefotografer o.lign. Alle artikler, fotos, figurer mv. er, hvor intet andet er angivet, udarbejdet af redaktionen. Der skal lyde en stor tak til de mange, der gennem tiden har bidraget med oplysninger og billeder mv. til hjemmesiden. Jeg står på skuldrene af disse mennesker, når der f.eks. er en busdatabase her på stedet.

Kontakt redaktøren:

Thomas de Laine
Åbakkevej 29, 2. mf. th.
2720 Vanløse
Tlf. 20 84 36 61
E-mail: admin@myldretid.dk eller brug kontaktformularen

 Opdateret sidst:
10. juni 2016

 

 Om Myldretid.dk
Pil Der er 916 nyheder, 66 artikler i Baggrund & historie, 5.000 billeder og 1.570 busser i Busbasen.

Offpeak - arkiv med ting, der ikke længere findes på Myldretid

Statistik om Myldretid.dk

Myldretid gennem 10 år - 1999-2009

Blog om nye tiltag mv.

 
Tilbage til toppen

Forside | Nyheder | Baggrund & historie | Billeder | Garagefakta | Busbasen | Vognlister
Opdateringer | Om Myldretid.dk | Kontakt


Denne sides adresse (URL): http://myldretid.dk/om_myldretid/index.php
Copyright © 1999-2017 by Thomas Mark de Laine (admin@myldretid.dk), all rights reserved.