Myldretid

Menu

Om Myldretid

Om Myldretid

Myldretid er en privat, uafhængig hjemmeside med nyheder og fakta om busser og bustrafik i Danmark samt tilgrænsende emner såsom bytrafik, sporvogne, metro og jernbaner. I praksis er der endvidere geografisk fokus på Hovedstadsområdet. Målgruppen er personer med faglig eller privat interesse for disse emner. Hjemmesiden har ikke tilknytning til noget trafik- eller busselskab eller nogen forening og opdateres løbende som et ukommercielt fritidsprojekt.

Hjemmesiden er åbnet 25. januar 1999. Siden 3. juli 2000 har den ligget på webadressen myldretid.dk. Før da lå siden placeret hos det nu lukkede Netby og havde navnet "de L@ines bussider".

Redaktør: Thomas de Laine

Redaktør på Myldretid er Thomas de Laine. Jeg er født i 1980, har hjemme i Vanløse og er i det daglige projektleder i Vejdirektoratet. Desuden er jeg kandidat i forvaltning (cand.scient.adm.) fra Roskilde Universitet, hvor jeg skrev speciale om udlicitering og partnerskaber i busdrift (2010).

Det er min egen interesse for den kollektive trafik, der er motivationen for at lave Myldretid, og som i sidste ende er årsagen til, at jeg har en stor del af min viden om emnet. Jeg er derfor også medlem af flere foreninger på området, bl.a. Foreningen Busfronten, hvor jeg er aktiv i redaktionen på medlemsbladet (og tidligere har været bestyrelsesmedlem og kassererer i en længere årrække), Bushistorisk Selskab, Sporvejshistorisk Selskab og Dansk Jernbane-Klub. Jeg har også været medstifter af og hele vejen igennem deltager i Busbevarelsesgruppen Danmark, der fra 2003 til 2017 bevarede typiske danske rutebusser fra 1970'erne, 1980'erne og 1990'erne, hvoraf de fleste i dag findes på Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm og Danmarks Busmuseum.

Øvrige bidragsydere er gæsteskribenter, gæstefotografer o.lign. Alle artikler, fotos, figurer mv. er, hvor intet andet er angivet, udarbejdet af redaktøren. Der skal lyde en stor tak til de mange, der gennem tiden har bidraget med oplysninger og billeder mv. til hjemmesiden. Jeg står på skuldrene af disse mennesker, når der f.eks. er en busdatabase her på stedet.

Kontakt redaktøren:

Thomas de Laine
Åbakkevej 29, 2. mf. th.
2720 Vanløse
E-mail: admin@myldretid.dk eller brug kontaktformularen