Myldretid

Menu

Om MyldretidOpdateringer

Opdateringer i 2003

Bemærk: Der findes særskilte sider med flere detaljer om hver opdatering af Busbasen (siden januar 2002) og Garagefakta (siden oktober 2005).

<< Senere

10. december 2003

Der er tilføjet en nyhed under Nyheder.

7. december 2003

Der er tilføjet to nye billeder under Billeder.

6. november 2003

Der er tilføjet et billede under Billeder.

2. november 2003

Der er tilføjet en artikel om et foredrag Arrivas adm.dir. Johnny Hansen afholdt for nylig. Den findes under Artikler.

16. oktober 2003

Under Billeder er der tilføjet fire billeder fra åbningen af metroens etape 2b til Vanløse søndag d. 12. oktober.

24. september 2003

Der er tilføjet en nyhed under Nyheder og et billede under Billeder - begge dele i forbindelse med gårsdagens strømsvigt.

21. september 2003

Der er tilføjet 14 nye Billeder fra to udflugter, afholdt i går: én med veteran-S-toget, og en med en Leyland-DAB serie II-bus.

14. september 2003

Der er tilføjet en EXIF-læser under Billeder. Læseren kan læse og vise de informationer om et billede, moderne digitalkameraer gemmer sammen med det. Det er f.eks. optagelsestidspunkt, størrelse, blænde og lukkertid mv.

13. september 2003

Der er tilføjet to Billeder, som er modtaget fra Connex Danmark. Tak for det!

12. september 2003

Der er tilføjet en nyhed under Nyheder.

21. august 2003

En ny sektion Billeder har set dagens lys. Der er lagt blødt ud med indtil videre 35 billeder. Der er desuden tilføjet en nyhed under Nyheder og en artikel om den polske busfabrik Solaris under Artikler.

16. august 2003

Link-sektionen har fået rettet nogle links, og de af brugerne tilføjede links er flyttet til forskellige permanente kategorier.

7. august 2003

Der er tilføjet 5 Nyheder.

5. august 2003

Forsiden har gennemgået mindre redesign.

4. august 2003

Der er tilføjet to nyheder under Nyheder. Menupunktet Nyhedsarkiv er fremover underpunkt til 'Nyheder', og er derfor bortfaldet i menulinierne.

3. august 2003

Artiklen Busbilleder uden at spørge først? er opdateret med nogle links til uddybende information og et par love.

27. juli 2003

Der er tilføjet 5 Nyheder. Endvidere er nyheden fra 22. maj blevet opdateret.

26. juli 2003

Der er tilføjet et billede af den sidste bus på linie 231 fra Roskilde, der nedlægges i denne weekend.

En to do-liste viser fremover hvilke ændringer, opdateringer og projekter, der er forestående eller igang på Myldretid.dk.

19. juli 2003

Det har taget fire og et halvt år. Men nu er der et billede af mig på siden om mig.

17. juli 2003

Et par nye busbilleder er tilføjet. Det er de nye busser, Arriva i Ballerup netop har indsat, der er blevet foreviget.

28. juni 2003

Kontakt-siden er opdateret med nyt fastnettelefonnummer.

27. juni 2003

Siderne har fået nyt logo som forsøg. Skriv gerne, hvad du mener.

22. maj 2003

En nyhed er tilføjet under Nyheder. På grund af tekniske problemer, er der endnu ikke udsendt besked om opdateringer mv.

1. maj 2003

Under Nyheder er der tilføjet en omtale af en ny bog.

6. april 2003

Der er tilføjet tre Nyheder.

30. marts 2003

Der er tilføjet to Nyheder. Artiklen om Østtrafiks HT-kørsel er opdateret. Tak til Niels Munch Christensen for tilsendte oplysninger! Se den under Artikler.

29. marts 2003

Myldretid.dk har nogle forskellige services, som egentlig godt kunne have flere brugere, men som altså ikke har det. Dem slår jeg nu et slag for. Læs mere om dem i Seks nye muligheder til dig.

For at gøre det lettere at indlæse Busbasens data i regnearks- og databaseprogrammer er det nu muligt at downloade en simpel txt-fil med alle Busbasens data. Se Data til deling - kommentarer modtages meget gerne.

9. marts 2003

Busbasen er nu tilgængelig i en engelsk version. I begge versioner er det nu en mulighed at få såkaldte bookmarklets, der giver mulighed for at søge i Busbasen direkte fra en af browserens værktøjslinier. Der er ikke tale om et program, der skal installeres - der skal blot et klik til.
Under Links er omtalen af J-bog opdateret. Forlaget udsender 1. april en ny bog, der naturligvis inden længe vil blive omtalt i nyhedssektionen.

21. februar 2003

Der er tilføjet en nyhed under Nyheder.

18. februar 2003

Listen for Nuup Bussii er opdateret under Vognlister. Endvidere er der sket mindre opdateringer af Busbasen.

17. februar 2003

Omtalen af De Hvide Busser er opdateret under Entreprenørfakta. Der er foretaget en større opdatering af Busbasen, således at alle data for busser fra andre selskaber end Arriva og Connex skulle være på plads. Den resterende del forventes opdateret senere på måneden.

Besked om opdateringer udsendes samlet, når en mindre portion ændringer er foretaget i løbet af de næste dage.

15. februar 2003

Forsideomtalen af Silkeborg-konkursen er opdateret med et link til TV2/Østjyllands indslag om sidste arbejdsdag [http://www.tv2regionerne.dk/Default.asp?r=7&Id=138172].

Der er tilføjet to Nyheder - heraf én, der er en permanent omtale af Silkeborg-fabrikkens konkurs. Endvidere er der tilføjet en artikel under Artikler. Den omhandler 'det danske system', dvs. de amtskommunale trafikselskaber, licitationer, kontrakter, entreprenører osv.

13. februar 2003

Forsiden er opdateret med en kort omtale af Vest Busscar Silkeborgs konkurs (det gamle DAB). Nærmere omtale følger under de almindelige nyheder snarest muligt.

3. februar 2003

Busbasen-søgefeltet på forsiden skal nu vælges til for at blive vist på forsiden. Årsagen hertil er, at langt de fleste, der har brugt det indtil nu, tilsyneladende har troet, at det var et almindeligt søgefelt.

25. januar 2003

Myldretid.dk Nyt er opdateret med årsberetningen for 2002.

Forsiden har fået søgefelt til Busbasen, hvor man blot kan skrive i et felt uden at angive, om man søger på internnummer, chassistype osv. Det finder siden selv ud af. Endvidere vises der på forsiden, hvor mange nyheder, artikler osv. der netop nu er i systemet.

20. januar 2003

Sektionen Om disse sider er omstruktureret. Myldretid.dk's formål og kendetegn er blevet grundigere beskrevet, og der er oprettet profilsider for alle, der har skrevet indhold på Myldretid.dk.

16. januar 2003

Der er tilføjet én nyhed under Nyheder.

14. januar 2003

Der er nu tilføjet en "Send til en ven"-funktion på nyhedssiderne - en service, der gør det muligt at sende en nyhed pr. e-mail til en anden. Funktionen er selvfølgelig testet, men der er sikkert nogle børnesygdomme, som jeg gerne hører om.

8. januar 2003

Der er tilføjet tre Nyheder.

7. januar 2003

Linksektionen er blevet opdateret. En del links har fået rettet URL'er, har fået opdateret beskrivelser eller er blevet revuderet. Enkelte nye links er kommet til. Samtidig er det blevet muligt at foretage direkte tilmelding af links i en særlig kategori.

"Julegaven" med busbilleder er fjernet igen, ligesom julepynten er pakket væk for de næste 11 måneders tid.

Tidligere >>