Myldretid

Menu

Om MyldretidOpdateringer

Opdateringer i 2000

Bemærk: Der findes særskilte sider med flere detaljer om hver opdatering af Busbasen (siden januar 2002) og Garagefakta (siden oktober 2005).

<< Senere

28. december 2000

To nyheder tilføjet under Nyheder. 10 nyheder fra september og oktober er flyttet til Nyhedsarkivet. Artiklen om H-busserne er opdateret mht. vognene fra Holger Danske Bustrafik. Se denne under Artikler, hvor også Østtrafik-artiklen er opdateret. Der er kommet en ny side under Entreprenørfakta for Nuup Bussii A/S. Siderne med entreprenørfakta for Arriva Danmark, City-Trafik, Combus, DSV-Bus, De Hvide Busser, Gråhundbus og Østtrafik er opdateret. Under Vognlister er City-Trafik-listen opdateret med de nye dobbeltdækkere, bus 2519 og komplette indregistreringsdatoer på alle busserne. Arriva-listen (HT-omr.) er også opdateret: chassisnummeret på bus 1988 var faldet ud ved sidste opdatering. Desuden er Fjord-bus-listen opdateret, idet bus 7411 er udrangeret, og der er kommet stationeringer på alle vogne. Desuden er typebetegnelsen på de nye Scania/Lahti-busser rettet. Der er desuden tilføjet flere oplysninger om busserne 5271-5275 i Combus-listen. På Om disse sider er "Myldretid.dk Nyt" opdateret. Siden Om mig er desuden opdateret.

16. december 2000

Der er tilføjet én nyhed under Nyheder. Den handler om den seneste redning af Combus. Under Artikler er H-busartiklen opdateret med efterårets busbenyttelse. Tak til Allan Chr. Nielsen for oplysninger i den forbindelse.

28. november 2000

Under Vognlister er listen for Arriva Danmark (HT-omr.) opdateret, så det eneste, der nu mangler i listen, er karrosserinumrene på MAN- og Mercedes-busserne. Ligger nogen inde med de manglende oplysninger, er jeg naturligvis interesseret. Desuden er listerne for City-Trafik, Combus, Connex Transport (både HT-omr. og VT-omr.) og Partner Bus opdateret. Tak til Torben Rasmussen og Jørgen Wiegandt for et stort arbejde i forbindelse med denne opdatering samt til Arne Unterschlak, Jesper Kiby Denborg og Kim Løvenskiold for diverse rettelser, oplysninger og lister!

18. november 2000

To nyheder tilføjet under Nyheder.

11. november 2000

Fem nyheder tilføjet under Nyheder. Entreprenørfakta for Arriva Danmark, City-Trafik og Connex Transport er opdateret. Under Vognlister er listerne for Arriva Danmark (HT-omr.), City-Trafik, Combus, Fjord-Bus og De Hvide Busser opdateret. Der er desuden tilføjet en ny vognliste for Connex Transport i VT-området. Tak til Ib Thomsen for dén!

16. oktober 2000

En enkelt nyhed tilføjet under Nyheder.

13. oktober 2000

En enkelt nyhed tilføjet under Nyheder. Det er for første gang en boganmeldelse.

4. oktober 2000

Der er tilføjet fire Nyheder. Desuden er 12 nyheder fra juli-august flyttet til nyhedsarkivet. I en ny artikel diskuteres HTs satsning på dobbeltdækkere. Den findes under Artikler. Endelig er City-Trafik- og Combus-listerne under Vognlister opdateret.

10. september 2000

Fire Nyheder er tilføjet. Desuden er Fjord-Bus-listen og City-Trafik-listen (bus 2062, 2063 og lånevognene) opdateret under Vognlister. Endelig er Om mig opdateret, da jeg nu laver noget andet end før sommerferien.
En del har indsendt rettelser mv. til vognlisterne, som ikke er kommet med denne gang. Det er ikke glemt, og kommer naturligvis med næste gang.

16. august 2000

Der er tilføjet to Nyheder. Desuden er artiklen om H-busserne opdateret under Artikler. Under Vognlister er Fjord-Bus-listen opdateret. Linksiden har fået et link til Esbjerg bybusser/Ri-Bus. Endelig er der under Om disse sider oprettet en en ny kategori, der hedder "Myldretid.dk Nyt".

31. juli 2000

To nyheder er tilføjet under Nyheder. Der er også rettet lidt i én fra 17. juli - den om VTs udbud. Det skal retteligt være sjette runde. Tak til Jens Birch for rettelsen! 12 nyheder fra maj-juni er flyttet til Nyhedsarkivet. H-busartiklen er endnu engang opdateret - den findes under Artikler. Entreprenørfakta-siden for City-Trafik er opdateret under Entreprenørfakta. Tak til til Peter Berggrén Brandsen for oplysninger om Skanderborg-afdelingen. Listerne for City-Trafik, De Hvide Busser og Thorkils Rutebiler, Køge, opdateret under Vognlister. Tak til Claus Høpfner for oplysninger om De Hvide Bussers nye vogne.

17. juli 2000

Under Nyheder er der tilføjet to nyheder, hvoraf den ene handler om en konkurrence om busfremkommelighed. Vinderforslaget fra denne konkurrence kan findes under Artikler. Tak til Troels Zahren Martens for det! Artiklen om H-busserne er opdateret med et par andre observerede vogne (fra De Hvide Busser og Holger Danske Bustrafik). Omtalerne af Arriva Danmark (HT-omr.), City-Trafik, Combus, Connex Transport/Linjebus, Fjord-Bus og De Hvide Busser er opdateret under Entreprenørfakta. Det drejer sig især om ændringerne d. 2. juli. Under Vognlister er City-Trafik-listen opdateret med bl.a. en oversigt over lånevognene. Desuden er vognlisterne for Connex Transport/Linjebus, Fjord-Bus og De Hvide Busser opdateret.

11. juli 2000

En enkelt nyhed om den nye NESA-bog tilføjet under Nyheder.

8. juli 2000

Der er tilføjet fem nyheder under Nyheder. En artikel om H-busserne mellem Ballerup og Frederikssund er tilføjet under Artikler. Listen for Arriva Danmark er opdateret under Vognlister. Endelig har linksiden fået et link til en gymnasieopgave om overgangen fra sporvognsdrift til busdrift i København og mistet linket til Jubii-søgning på "busser".

3. juli 2000

Så skete det endelig! Siden er kommet på web-hotel og har fået domænenavn. Den nye adresse er www.myldretid.dk.
De fire seneste nyheder (29. juni) tilføjet under Nyheder. Vognlisterne for Arriva Danmark (HT-omr.), Fjord-Bus og Østtrafik er opdateret. Desuden er der oprettet en vognliste for ES Bus ApS. Se dem under Vognlister. Endelig er Om mig og Om disse sider opdateret.

29. juni 2000

Der udsendes fire nyheder til de tilmeldte. Nyhederne kan nu også findes under Nyheder.

5. juni 2000

Netby, som siden ligger hos, lukker ned for renovering. Denne side har været ude af drift siden 5. juni og indtil nu.

26. maj 2000

Der er tilføjet fire Nyheder, og 11 nyheder fra marts og april er flyttet til Nyhedsarkivet. En ny omtale er tilføjet under Entreprenørfakta. Den handler om ES Bus i Roskilde, der vokser som HT-entreprenør fra på søndag. Under Vognlister er vognlisten for Fjord-Bus opdateret med ni nye busser (nr. 7442-7450). Combus-listen er opdateret med tre nye busser (5271-5273). Arriva-listen har også fået tilføjet nogle nye busser (den nye 1300-serie). Østtrafik-listen har endvidere fået tilføjet lidt flere data. På linksiden er linket til Bushistorisk Selskab nu ikke længere rettet mod René Thaulovs uofficielle side, men mod foreningens egen, nyåbnede side. Desuden er Om disse sider opdateret.

13. maj 2000

Der er tilføjet fire Nyheder. Under Entreprenørfakta er der tilføjet en omtale af Bent Thykjær. Dette sker efter et ønske fra en bruger. Desuden er omtalen af Arriva Danmark opdateret, fordi linie 529P blev nedlagt d. 1. maj. Arriva-listen er opdateret under Vognlister. Sidst men ikke mindst er der tilføjet et link til Ri-Bus Turist på linksiden.

22. april 2000

Under Nyheder er tilføjet en enkelt nyhed. Arriva-listen er opdateret under Vognlister.

18. april 2000

Der er tilføjet to nyheder under Nyheder. Under Vognlister er listerne for Linjebus, Fjord-Bus, Partner Bus og De Hvide Busser opdateret. Tak til Peter Bjarne Hobel og Jesper Kiby Denborg for tilsendte oplysninger! Linksiden har fået to nye links til private hjemmesider: "Buzzemann" og Jens Christesens side. Brugerundersøgelsen er opdateret med resultatet af afstemningen om, hvorvidt der skulle være flere artikler af samme type som busudskiftningsartiklen (fra 30.03.). Resultatet blev et ganske entydigt ja.

5. april 2000

Artiklen Busudskiftning i privatiseringens årti blev gjort færdig meget kort før, den blev lagt ud d. 30. marts. Så der slap desværre også et par småfejl med: En figur manglede, og den er nu også kommet med. Desuden manglede der dato på en pressemeddelelse, der var opgivet som kilde. Det var et debatindlæg fra HT af 02.08.99. Endelig skal det lige slåes fast, at i det seneste HT-udbud af servicebusser, er det igen entreprenørerne selv, der ejer busserne, og at man ikke kunne byde på 8-årig kontrakt uden busovertagelse i genudbuddet af det annullerede udbud af dobbeltdækkerbusser, som City-Trafik vandt. Jeg beklager fejlene! Tak til Jesper Kiby Denborg for rettelserne.

30. marts 2000

I anledning af 10-årsdagen for de første privatiseringer d. 1. april er der tilføjet to nye Artikler: "Privatiseringen 10 år" og "Busudskiftning i privatiseringens årti". Der er tilføjet 3 Nyheder og 13 fra januar og februar er flyttet til Nyhedsarkivet. Under Entreprenørfakta er omtalen af Arriva Danmark opdateret.

22. marts 2000

Tre nyheder er tilføjet under Nyheder. Desuden er Entreprenørfakta blevet udvidet med omtaler af Fris Busser og Voldum Busselskab - to gamle familieforetagender, der lukker i år som følge af licitationer. Tak til Peter Berggrén Brandsen for tilsendte oplysninger om disse firmaer. Der er opdateret tre Vognlister, nemlig dem for Linjebus, Combus og Arriva Danmark i Vejle. Tak til Jakob Christensen for Vejle-listen og til Teddy Winther og Peter Bjarne Hobel for tilsendte oplysninger til de to andre lister! Der er desuden tilføjet et nyt link under Links.

7. marts 2000

Der er tilføjet to nyheder under Nyheder. Under Entreprenørfakta er der tilføjet en omtale af Gråhundbus, og omtalen af De Blaa Omnibusser er opdateret. Vognlisterne for Arriva Danmark (HT-omr.), City-Trafik, Combus og Linjebus er opdateret. De findes alle under Vognlister. En ny sektion "Andre linksamlinger" er kommet til på linksiden. Der er en mulighed for at finde flere sider dér, hvis linket ikke findes på linksiden. Desuden er omtalen af mig selv på Om mig blevet opdateret.

24. februar 2000

Der er tilføjet fire Nyheder. Desuden er artiklerne om Linjebus' 30. maj-ændringer og Østtrafik-artiklen opdateret. Disse findes under Artikler. Under Links er der fjernet et enkelt link og tilføjet tre nye. Og så er resultaterne af Brugerundersøgelsen endelig klar.

14. februar 2000

De to Vognlister for Arriva Danmark (bus 1528 genindsat efter branden) og Combus (ny bus 5268) er opdateret.

7. februar 2000

Der er tilføjet to nyheder på nyhedssiden. Under Vognlister er Arriva Danmark-listen opdateret. Linksiden har mistet to links, og desuden er kategorien "Bus- og trafikselskaber, indland" opdelt, så busselskaber og trafikselskaber er hver for sig.

25. januar 2000

Hurra! I dag har min hjemmeside 1 års fødselsdag! I den anledning har Entreprenørfakta fået nyt design og en række omtaler er opdateret: Bus Danmark, Combus, Linjebus, Unibus Rutetrafik og Østtrafik. Fremover er Entreprenørfakta-siden ikke kun for HT-entreprenører men for busselskaber i hele landet. Der er dog fortsat en klar københavnsk overvægt. Brugerundersøgelsen er nu afsluttet, og resultatet vil snart blive offentliggjort. Under Nyheder er der tilføjet en nyhed. De 11 nyheder fra november-december er flyttet til Nyhedarkivet. Endelig er Om disse sider opdateret med en lille "årsberetning" for hjemmesidens første leveår.

20. januar 2000

Der er tilføjet to Nyheder. Siderne med Entreprenørfakta for Linjebus og Bus 2000 er opdateret, og der er tilføjet en ny omtale af Wulff Bus. Under Vognlister er Arriva-listen opdateret, idet bus 1528 brændte i København 11.01.00. Siden med Links er opdateret med en række nye links. Dels et til VAFT, der nu har fået hjemmeside som det næstsidste trafikselskab, dels til VT, der længe har haft en, der dog ikke er så informativ. Desuden er der tilføjet links til nogle engelsksprogede sider.

9. januar 2000

Der er tilføjet to nyheder under Nyheder. Under Entreprenørfakta er omtalerne af Arriva Danmark og City-Trafik opdateret. Listen for Arriva Danmark er opdateret under Vognlister. Der er kommet et nyt menupunkt, Søg, der giver dig mulighed for at fritekstsøge på "de Laines bussider". Endelig er Bus-quiz-siden nedlagt.

4. januar 2000

To nyheder tilføjet under Nyheder. På siden med Entreprenørfakta er omtalerne af Arriva Danmark, City-Trafik, Linjebus, Fjord-Bus og De Hvide Busser opdateret. Listen for Linjebus er opdateret under Vognlister.

Tidligere >>