Myldretid

Menu

Om MyldretidOpdateringer

Opdateringer i 2001

Bemærk: Der findes særskilte sider med flere detaljer om hver opdatering af Busbasen (siden januar 2002) og Garagefakta (siden oktober 2005).

<< Senere

12. december 2001

Under Nyheder er der tilføjet syv nyheder. 15 nyheder fra september-oktober er flyttet til Nyhedsarkivet. Omtalerne af Arriva Danmark, City-Trafik, ES Bus, Fjord-Bus, De Hvide Busser og Østtrafik er opdateret under Entreprenørfakta. Endelig er der kommet et link til jernbanesiden Toptop.dk under Links, se "Andre former for kollektiv trafik".

25. november 2001

Der er tilføjet en ny artikel, der viderebringer nogle fund på Køge byhistoriske Arkiv, der ikke er nok til artikler i sig selv. Der er tale om første del af en ny artikelserie. Læs den under Artikler.

11. november 2001

Der er tilføjet fire Nyheder og omtalerne af City-Trafik, Arriva Danmark, Arriva Danmark i Vejle, Gråhundbus, Ri-Bus og Wulff Bus er opdateret under Entreprenørfakta.

18. oktober 2001

Der er tilføjet fem Nyheder - heraf én om, at Larsen Turistbusser ikke helt er gået konkurs! Under Entreprenørfakta er omtalerne af Larsen Turistbusser, ES Bus og City-Trafik opdateret.

6. oktober 2001

Der er tilføjet en nyhed om Larsen Turistbussers konkurs. Den findes under Nyheder. Omtalen af samme selskab under Entreprenørfakta er også opdateret.

4. oktober 2001

Der er tilføjet fire Nyheder, og 8 nyheder fra juli-august er flyttet til Nyhedsarkivet. Der er sket en del opdateringer af Busbasen på det seneste. Tak til Dennis Holm Pedersen, Kim Løvenskiold, Niels-Henrik Hertz m.fl. for tilsendte oplysninger.

15. september 2001

Fem Nyheder er tilføjet. Der er tilføjet nye links til Ribe Amts Trafikselskab og bybusserne i Middelfart og Holstebro, alle under "Køreplaner, takster og rejseplanlægning". Der er desuden tilføjet et link til den nye Parker&Rejs-side under "Research". Du finder dem under Links.

16. august 2001

Der er tilføjet to Nyheder, og 7 nyheder fra maj-juni er flyttet til Nyhedsarkivet. En ny artikel, der er et rejsebrev, om den kollektive trafik i Bruxelles findes under Artikler. Det nye design omfatter nu alle sider, og der er kommet en side med begrundelserne for de enkelte ændringer mv. Den findes under Myldretid.dk Nyt.

18. juli 2001

En ny sektion, Busbasen, er åbnet. Det er en database, hvor man kan søge oplysninger om busser - i første omgang alle HT-busserne. Samtidig er vognlisterne opdateret, så de reelt bare er udtræk fra databasen. Dermed er alle vognlister for HT-entreprenører opdateret. Se dem under Vognlister.
Der er tilføjet en nyhed under Nyheder. Endelig er der kommet nogle nye links i kategorierne "Entusiastsider", "Kommercielle bussider" og "Research". Se dem under Links. "Myldretid.dk Nyt" er opdateret under Om disse sider.

10. juli 2001

Der er tilføjet en nyhed under Nyheder. Artiklen om H-busserne er opdateret med dette års ruter og busbenyttelse. Artiklen "Busudskiftning i privatiseringens årti" er desuden opdateret mht. en række af de anvendte tal. Begge findes under Artikler. Entreprenørfakta-omtalen af Larsen Turistbusser er opdateret og delvist rettet. Den findes under Entreprenørfakta. Og så er der kommet en vognliste for samme selskab. Den findes sammen med den opdaterede vognliste for ES Bus under Vognlister.

2. juli 2001

Der er tilføjet fire nyheder under Nyheder. En ny entreprenør er omtalt under Entreprenørfakta, nemlig Larsen Turistbusser. Og så er der kommet et link til Kim Løvenskiolds nye side med billeder af danske busser i udlandet. Det findes under Links.

13. juni 2001

Der er tilføjet fem Nyheder. Desuden er 14 nyheder fra marts-april flyttet til Nyhedsarkivet. En kommentar til artiklen om dobbeltdækkere er tilføjet under Artikler. Siderne med Enteprenørfakta for Arriva Danmark (HT-omr.), ES Bus, Gråhundbus og Østtrafik er opdateret omkring disse selskabers nye linier fra juni 2001. Under Vognlister er listen for Connex Transport Danmark opdateret, idet den har fået tilføjet de lidt over 200 busser, selskabet overtog fra Combus pr. 1. maj. Vognlisten for Combus er endvidere flyttet til kategorien "Tidligere HT-entreprenører". Endelig er vognlisten for City-Trafik opdateret.

7. juni 2001

Der er tilføjet to Nyheder, der egentlig blev udsendt 22. maj til nyhedspostlisten men ikke lagt ud på siden pga. tekniske problemer. Desuden er Entreprenørfakta for Connex Transport Danmark, Bent Thykjær og Wulff Bus opdateret. Endelig er "Myldretid.dk Nyt" under Om disse sider opdateret.

22. maj 2001

Der er udsendt to nyheder til de, der er tilmeldt nyhedspostlisten. På grund af tekniske problemer er de først lagt ind på siderne den 7. juni. De kan nu findes under Nyheder.

29. april 2001

Der er tilføjet to Nyheder.

22. april 2001

Under Nyheder er der tilføjet tre nyheder. Endvidere er omtalerne af Arriva Danmark, Combus og Connex Transport Danmark opdateret under Entreprenørfakta. Tre nye Links: To under "Research" til NOAH Trafik og Carsten Overgaards trafikvision og ét under "Andre former for kollektiv trafik" til den nystartede S-togspostlistes hjemmeside.

13. april 2001

Vognlisterne er kommet i printervenlige versioner. Desuden er der sket ændringer i menulinierne på alle sider: Busbilleder, Om mig, Brugerundersøgelse og Send en e-mail er røget ud. Til gengæld er Nyhedsarkiv, Postlister & nyhedsbreve og Kontakt kommet til. Myldretid.dk Nyt fortæller mere om disse ændringer.
Endelig har en del sider skiftet adresse (URL). De gamle adresser skulle stadig alle virke, men hvis du ser en fejl, så skriv endelig.

3. april 2001

Der er tilføjet en nyhed under Nyheder. Desuden er vognlisten for City-Trafik opdateret under Vognlister. Begge dele drejer sig selvfølgelig om de nye dobbeltdækkere.

28. marts 2001

Der er tilføjet tre Nyheder. Desuden er 8 nyheder fra januar-februar flyttet til Nyhedsarkivet.
Efter ønske fra Connex Transport Danmark er selskabets navn præciseret en række steder på siderne. Dette skyldes, at der verserer en sag mod selskabet omkring navneændringen sidste år.

18. marts 2001

En ny artikel om Parker & Rejs-anlæggene er tilføjet under Artikler. Og nu er der også printervenlige versioner af alle sider under Entreprenøfakta.

10. marts 2001

Der er tilføjet fem Nyheder. Derudover har linksektionen fået to nye links: et til Trafikinfo.dk under kategorien "Køreplaner, takster og rejseplanlægning" og et til 12move's busnyhedsside(!) under "Research", der er omdefineret til også at omfatte nyhedssider.

25. februar 2001

Der er tilføjet to Nyheder. Tre nyheder fra december er flyttet til Nyhedsarkivet.

18. februar 2001

Der er tilføjet en nyhed under Nyheder. Vognlisterne for Arriva i HT-området, Arriva i Vejle og Connex Transport i VT-området er opdateret. Tak til Kim Andersen, Morten Halse, Ib Thomsen og Jacob L.N. Christensen for tilsendte rettelser! Se listerne under Vognlister.

8. februar 2001

En vognliste for det grønlandske busselskab Nuup Bussii er tilføjet under Vognlister.

6. februar 2001

Der er tilføjet en nyhed under Nyheder. Desuden er Forsiden nu blevet forsynet med et søgefelt, så man ikke behøver at klikke sig frem til søgesiden, for at kunne søge. Under Om disse sider er "Myldretid.dk Nyt" opdateret med en årsberetning for 2000.

23. januar 2001

Den ene nyhed fra 22. januar er fjernet igen. Jeg beklager selvfølgelig dette over for læserne, men det har desværre været nødvendigt.

22. januar 2001

Der er tilføjet fire Nyheder. Syv nyheder fra november er flyttet til Nyhedsarkivet. Arriva Danmark-omtalen under Entreprenørfakta er desuden opdateret med lidt flere oplysninger om Arriva-koncernen.

16. januar 2001

Der er tilføjet en nyhed om Arrivas køb af Combus. Den findes under Nyheder. Desuden er Entreprenørfakta for Combus og Arriva Danmark opdateret.

11. januar 2001

Linksiden har fået ca. 15 nye links. Desuden er kategoriopdelingen ændret. Du finder den nye version under Links.

Tidligere >>