Myldretid.dk (til forsiden)  
  Forside   Nyheder   Baggrund & historie   Billeder   Garagefakta   Busbasen   Vognlister
  Opdateringer   Om Myldretid.dk   Kontakt

  Du er her: Forside > Vognlister

Vognlister

Her finder du aktuelle vognlister for alle Movia-entreprenører og enkelte lister, der dækker ophørte busselskaber eller busselskaber uden for Movia-området.

Aktuelle vognlister:

De aktuelle vognlister opdateres ikke manuelt, men er udtræk fra Busbasen, der opdateres løbende. I Busbasen kan du også søge på tværs af entreprenørerne.

Status for opdatering af Busbasen viser, hvor godt vognlisterne er opdateret, dvs. omfanget af kendte mangler.

Historiske vognlister:

Disse lister opdateres kun sjældent og dækker ophørte entreprenører.

Bemærk: Disse lister er fra og med august 2018 kun tilgængelige som pdf-filer via artiklerne om de samme selskaber i Baggrund & historie.

Busselskaber uden for Movia-området:

Bemærk: Denne liste er fra og med august 2018 kun tilgængelig som pdf-fil via artiklen om samme selskab i Baggrund & historie.

 

Rettelser og supplerende oplysninger

Hvis du har rettelser eller supplerende oplysninger, er du mere end velkommen til at kontakte mig. Du kan skrive til admin@myldretid.dk eller bruge kontakt-siden.

 

En stor tak...

Mange oplysninger på vognlisterne og i Busbasen er kommet dertil eller blevet rettet af en lang række mennesker, som jeg skylder en stor tak.

Tak til Bohdan Turzanski, Kim Andersen, Jens Birch, Jakob Lønbæk Nygaard Christensen, Jesper Kiby Denborg, Morten Halse, René Hansen, Thomas Hildebrand, Peter Bjarne Hobel, Claus Høpfner, Thomas B. Larsen, Kim Løvenskiold, Allan Chr. Nielsen, Flemming Nielsen, Svenn Erik Nielsen, Jørgen Wulff Nielsen, Dennis Holm Pedersen, Torben Rasmussen, Niclas Rosenius, René Thaulov, Ib Thomsen, Arne Unterschlak, Jørgen Wiegandt, Thomas Weidekamp, Teddy Winther, Allan Ørving og mange flere samt deltagerne på Busfrontens mailingliste!

 Opdateret sidst:
3. august 2018

 

 Vognlister

Der er en lang tradition for "vognlister" blandt busentusiaster. De findes f.eks. bagest i de fleste bøger, der portrætterer en vognmand eller et busselskab.

Vognlister er imidlertid ikke så nemme at søge på kryds og tværs i, og det ideelle er derfor en database. Den hedder Busbasen.

Søg i Busbasen:

Avanceret søgning >>

 
Tilbage til toppen

Forside | Nyheder | Baggrund & historie | Billeder | Garagefakta | Busbasen | Vognlister
Opdateringer | Om Myldretid.dk | Kontakt


Denne sides adresse (URL): http://myldretid.dk/vognlister/index.phtml
Copyright © 1999-2018 by Thomas Mark de Laine (admin@myldretid.dk), all rights reserved.