Myldretid

Menu

NyhederNyhedsarkiv2014

Paraplyorganisationen fik navnet DOT

Af Thomas de Laine

Den paraplyorganisation, der fra begyndelsen af 2015 kommer til at blive det fælles ansigt udadtil for de sjællandske trafikselskaber Movia, Metroselskabet og DSB, er nu blevet navngivet. Navnet blev "DOT", en forkortelse for "Din Offentlige Transport".

Det overlades til læseren at danne sig en mening om navnet, men det kan oplyses, at et antal domænenavne registreret 19. august 2014 antyder, at man udover DOT har haft Via som et potentielt alternativ. Sidstnævnte navn var også på banen, da Movia i efteråret 2006 skulle navngives.

Endnu er det ikke så meget, den brede offentlighed har hørt om paraplyorganisationen. Uden for trafikale kredse kommer den nok ret uventet. DOT bliver med andre ord også et navn, menigmand først skal til at lære, hvad dækker over.

Paraplyorganisationen begynder at vise sit ansigt onsdag 7. januar 2015. Trafikselskaberne på Sjælland får fra denne dato en fælles hjemmeside, dinoffentligetransport.dk, og et fælles kundeservicetelefonnummer, nemlig 7015 7000. Mere information vil først følge senere.