Myldretid

Menu

Denne side har et kendt layoutproblem, som venter på at blive løst. Myldretid beklager fejlen.

NyhederNyhedsarkiv2001

Odense Bybusser beholder kørslen

Af Thomas de Laine

Odense Kommune har nu afgjort udbuddet af 25 pct. af bybuskørslen i Odense. Resultatet blev, at Odense Bybusser, kommunens eget busselskab, fortsætter på linierne.

Byrådet i Odense vedtog den 7. juni 2000, at arbejdsopgaver svarende til 25 pct. af de ansatte i det daværende Odense Bytrafik skulle udliciteres. Efterfølgende har der været afholdt udbudsforretning i overensstemmelse med EUs udbudsregler.

Åbning af tilbudene fandt sted den 20. august 2001, hvor det viste sig, at kun Odense Bybusser og Connex Transport Danmark havde budt. Buddet fra Odense Bybusser var et kontrolbud. Odense Kommune har benyttet "uvildig ekstern konsulentbistand" ved vurderingen af tilbuddene. På baggrund af vurderingen valgtes Odense Bybusser, der havde afgivet det økonomisk mest fordelagtige tilbud.

Odense Bybusser skal regnskabsføre denne kørsel særskilt, ligesom der indføres en række initiativer til kvalitetskontrol, skriver Odense Kommune. De udliciterede linier skal over en årrække tilpasses det antagne tilbuds vilkår.

Kilde: Pressemeddelelse fra Odense Kommune