Myldretid

Menu

Denne side har et kendt layoutproblem, som venter på at blive løst. Myldretid beklager fejlen.

NyhederNyhedsarkiv2000

De Hvide Busser stadig HTs bedste

Af Thomas de Laine

For sjette år i træk er De Hvide Busser i Nordsjælland blev kåret som "årets entreprenør". Det er den af HTs entreprenører, der ifølge HTs spørgeskemaundersøgelser har flest glade passagerer. Prisen på 100.000 kr. og et oliemaleri gives for året 1999, og den har været uddelt for hvert år siden 1994. Med andre ord har De Hvide Busser fået den hver gang, den er blevet uddelt. Busselskabet Partner Bus, der kører i bl.a. Hornsherred, ligger dog lige i hælene på deres hvide kolleger.

Der blev også uddelt priser for årets S-buslinie og årets tunge linie i det centrale København. Det blev hhv. linie 200S, der køres af Combus i Ejby, og linie 9, der køres af City-Trafik på Thorvald Borgs Gade. Sidstnævnte har for øvrigt været årets linie i det centrale København tidligere.

HT spørger årligt 30.000 passagerer om deres oplevelse af busturen. De oplysninger ligger til grund for uddelingen af kvalitetsbonus til de entreprenører, der leverer bedre kvalitet end aftalt i kontrakterne, og bøder, til de entreprenører, der leverer ringere kvalitet end lovet. Derudover uddeles hvert år de ovennævnte tre priser.

Kilder: HT-pressemeddelelse af 15.11.00